Spreker

Op zoek naar een inspirerende spreker? Iemand die de boel eens lekker op scherp zet en vragen stelt over dingen die iedereen normaal vindt?

Ik ben te huur! Voor een inspiratiesessie bijvoorbeeld waarin ik de managers in de organisatie eens flink wakker schudt. ‘Wat zegt u? Zijn wij binnenkort niet meer nodig? Maar er moet toch iemand zijn die de boel aanstuurt en de richting aangeeft, anders wordt het hier een zooitje.’ Dat zijn altijd hele leuke en goede bijeenkomsten die wat losmaken in de organisatie.

Of deze: ‘Fuck de regels? Ja ja, en dan iedereen maar doen waar hij of zij zin in heeft, zeker!?’ Nee, de grap is namelijk dat als er minder regels zijn, mensen het zelf moeten oplossen. En weer verantwoordelijkheid gaan nemen voor hun werk, buurt en hun gedrag.

Ik geef ook trainingen, bijvoorbeeld eerste hulp bij nieuw organiseren, of nieuw organiseren voor managers en HR. Ik denk dat het voor kenniswerkers steeds belangrijker is om te delen waar ze mee bezig zijn en wat ze daarbij hebben ontdekt. Dat helpt niet alleen henzelf, maar ook de organisatie vooruit. Momenteel werk ik aan de oprichting van een nieuw adviesbureau, De Zinmakers. Hierover binnenkort meer.

Hoe te boeken?

Ik sta ingeschreven bij onder andere AthenasDe Spreker.nl, Het grootste kennisplatform van Nederland, Het Sprekersburo en andere sprekersbureaus. Deze bureaus nemen een flink deel van de administratie voor u uit handen, zorgen voor vervanging als ik bijvoorbeeld ziek word en zoeken de goede match tussen uw behoefte en het verhaal van de spreker.

Maar u kunt mij natuurlijk ook rechtstreeks benaderen. Stuur voor informatie en beschikbaarheid een mail.