Presentaties

Heb je binnenkort een bijeenkomst voor alle medewerkers? Of organiseer je een middag voor je beste klanten? Wil je de vergadering van het MT een beetje opfrissen met een inspirerend verhaal? Of wil je aan de slag met de organisatiecultuur en heb je daar hulp bij nodig?

In al deze situaties kan Ben je helpen. Of het nu een lezing is, een workshop of in een persoonlijk gesprek: Ben komt altijd met een tas vol goede ideeën en inspirerende voorbeelden bij je langs. En hij luistert goed, vooral naar de onderstroom in de organisatie.

Hieronder vind je een aantal suggesties van mogelijke lezingen en workshops. Maar uiteindelijk is elke organisatie anders, en daarom denkt Ben graag met je mee over een vorm die het beste past.


De organisatiefilosoof

 

Last van hardnekkige problemen? Zou je daar ook anders naar kunnen kijken? Tijdens een inter-actieve lezing reikt Ben je het filosofische gereedschap aan om anders te denken, anders te kijken en anders te praten over organisatieproblemen.

De Grote Fröbelshow

 

Samen met Marijne Vos schreef Ben het vrolijke en speelse Het Grote Fröbelboek voor Adviseurs. Rond dit thema ontwikkelden zij De Grote Fröbelshow, een interactieve show waarin de deelnemers samen op zoek gaan naar de speelruimte en de spelregels in de organisatie.

Inspiratie op maat

 

Elke organisatie is anders. Daarom is het belangrijk om een lezing of workshop op maat te maken, een die past bij de mensen in je organisatie en waar zij mee bezig zijn. Ben denkt graag met je mee over een programma dat bij jouw organisatie en doelen past.

Ben heeft onder meer gewerkt voor...