Trainingen


De organisatiefilosoof leert je anders te denken, anders te kijken en anders te praten over de (organisatie-)werkelijkheid. Dat doet hij een-op-een in een denkadviesgesprek, voor groepen zoals MT's, en voor specifieke doelgroepen zoals adviseurs en managers.

Hier vind je een deel van ons aanbod. Voor het gehele en meest actuele overzicht ga je naar de site van de organisatiefilosoof.

 

 

 

 

 


Dagje filosoferen

 

Waarom denk ik zus, en niet zo? Tijdens het dagje filosoferen leer je denken over je eigen denken. Welke aannames zitten er in je denken? En welk ideaalbeeld heb je? Zijn er andere aannames en ideaalbeelden die je meer voldoening geven?

Doe de OrganisatieSprint

 

Wil je een hardnekkig probleem aanpakken? Doe dan de OrganisatieSprint. Dit is een sprint van vijf dagen waarin een team aan de slag gaat met het probleem en meteen oplossingen bedenkt en test. Een combinatie van design thinking en nieuw organiseren.

Leergang Organisatiefilosofie

 

Wil je echt de diepte in gaan en getraind worden als organisatiefilosoof, dan ben je welkom bij de Leergang Organisatiefilosofie. Leer in 8 dagen anders denken, kijken en praten over organisatie en werk.


Meer weten?

 

Wil je meer weten over de trainingen en opleidingen die wij verzorgen en de ideeën die erachter zitten?