Trainingen


De organisatiefilosoof leert je anders te denken, anders te kijken en anders te praten over de (organisatie-)werkelijkheid. Dat doet hij een-op-een in een denkadviesgesprek, voor groepen zoals MT's, en voor specifieke doelgroepen zoals adviseurs en managers.

Hier vind je een deel van ons aanbod. Voor het gehele en meest actuele overzicht ga je naar de site van de organisatiefilosoof.

 

 

 

 

 


Workshops en trainingen Organisatiefilosofie

Heb je last van organisatieproblemen? Bijvoorbeeld een hoge werkdruk, of een gebrek aan bezieling? Of heb je zelf vragen over je eigen loopbaan en de zin en betekenis van je werk? Wellicht is dan de inleiding in de organisatiefilosofie wat voor jou.

Tijd voor een filosofisch gesprek

Om problemen in en met organisatie echt aan te pakken, moeten we dieper denken over die organisatie en de patronen die daar ontstaan. Welke aannames zitten daar onder? En wat gebeurt er als we andere taal gebruiken. Het is de hoogste tijd voor een filosofisch gesprek.

Leergang Organisatiefilosofie

 

Wil je echt de diepte in gaan en getraind worden als organisatiefilosoof, dan ben je welkom bij de Leergang Organisatiefilosofie. Leer in 8 dagen anders denken, anders kijken en anders praten over de organisatie en je eigen rol daarin.


Meer weten?

 

Wil je meer weten over de trainingen en opleidingen die wij verzorgen en de ideeën die erachter zitten?