Diensten


God, wat zijn we druk met z'n allen. Maar waarmee eigenlijk? Vergaderen, functioneringsgesprekken, bila’tjes… Leuk hoor, maar waartoe eigenlijk? Wat is de zin?

Nou, mocht je daar niet helemaal uitkomen, dan kun je me altijd bellen of mailen. Ik help jou, je MT en je organisatie graag met zin maken. En te stoppen met de on-zin, natuurlijk. Ik denk, dus ik Ben.

Wat kan ik voor je betekenen?

Om te beginnen bied ik een luisterend oor. Gewoon eens tegen iemand aan kunnen praten kan al enorm helpen. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot denk-adviseur en kan ik je helpen om de kloof tussen je ideaalbeeld en het beeld van de werkelijkheid kleiner te maken. Om je denken te ontstroeven, zoals Edu Feltmann dat noemt. 

Maar ook als je liever een concreet advies wilt over hoe je bepaalde dingen in je organisatie aan kunt pakken, kun je bij mij terecht. Als (ex)-journalist kom ik nog wel eens in hele diverse organisaties. Daar schreef ik onder meer een aantal boeken over, waaronder De laatste manager, De PRET-factor en De Zinmakers. In die boeken staan tal van voorbeelden van hoe andere organisaties hun samenwerking hebben georganiseerd. Dus waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden als je zoveel kunt leren van anderen?

Voorbeelden van wat ik kan: