We komen naar je toe deze zomer!

Samen met de partners van nieuworganiseren.nu helpen we je graag met de volgende stap. Met filosofische en creatieve denk- en doekracht.

Het is tijd om het anders te doen. Dat weet je, dat voel je en je bent het ook al aan het doen. De eerste plannen zijn gemaakt. De eerste acties uitgevoerd. Maar eenvoudig is vernieuwen, Nieuw Organiseren, niet. Met regelmaat spar je met gelijkgestemde collega’s over wat je opvalt, wat je bezighoudt en waarin je soms vastloopt. Misschien lig je zelfs wel eens met piekergedachten wakker over hoe het verder moet. Hoe zetten we de volgende stap?

Het gaat tenslotte om het anders organiseren van teams en van de organisatie. En dat heeft invloed op wat je van medewerkers verwacht en hoe werkprocessen zijn ingericht. Je wil graag toewerken naar meer ruimte voor de vindingrijkheid van alle betrokken mensen bij je organisatie. Iedereen doet hard z’n best om een prachtig product te produceren, een dienst of zorg te leveren aan anderen. Het is alleen nog niet de gezonde organisatie waar je samen naar streeft.

Heb je behoefte om een ander licht te laten schijnen op de voortgang?

Een frisse blik op de uitdagingen waar jij en je collega’s tegenaan lopen?

Wij komen graag bij je langs zodat de gebundelde inzichten van jou en je collega’s nog meer kleur krijgen. Dat doen we door veel vragen te stellen om de kern te ontrafelen. Daarnaast zullen we gevraagd een fris advies geven op basis van onze kennis en ervaring. We denken zorgvuldig mee over jouw unieke situatie. Tenslotte is geen bedrijf, organisatie, team en mens exact hetzelfde.

Bij nieuworganiseren.nu houden we ons bezig met alles wat een bijdrage levert aan gezonde organisaties. Zodat mensen prettig met elkaar samenwerken en de klanten tevreden zijn. Of dat je de goede zorg of het goede onderwijs biedt dat je voor ogen staat. In een organisatie waar mensen zichzelf kunnen zijn, met respect en erkenning voor ieders eigenheid en inbreng.

Hoe werkt het?

Het begint bij jouw vraag. Je kunt die ons mailen of op een andere manier kenbaar maken. Vervolgens nemen we contact met je op om de vraag verder uit te diepen en te onderzoeken waar je het beste mee geholpen bent. Dan doen we een voorstel. Dat kan een gesprek zijn met jou, met een projectteam of het MT, maar kan ook een interventie zijn voor een hele afdeling of de hele organisatie.

We komen altijd in tweetallen, en minimaal voor twee uur. Nieuworganiseren.nu is namelijk naast een inspiratieplatform ook een netwerk van veranderaars, die al heel veel veranderingen begeleid en aangejaagd hebben. Daardoor hebben we voor jou altijd de ideale sparringpartner. Alles om jou en jouw organisatie verder te helpen.

Stuur ons een mail >>>

Initiatiefnemers en eerste aanspreekpunt zijn Lotte Hoogers en Ben Kuiken.

Ben Kuiken is organisatiefilosoof, oprichter van nieuworganiseren.nu en schrijver van boeken als De laatste manager, Fuck de regels en De Zinmakers. Ben is steengoed in het beschouwen en bevragen van de vanzelfsprekendheid in organisaties en geeft als denkadviseur diverse kijk- en denkrichtingen mee.

Lotte Hoogers is innovatief facilitator en al een aantal jaren partner van nieuworganiseren.nu. Ze helpt mensen balans te vinden tussen effectief werken en persoonlijk ontwikkelen. Zodat er ruimte ontstaat voor creativiteit en mensen zelf vernieuwende oplossingen ontdekken.