Ideeën voor een nieuwe wereld

magazine_mediumsiteVoor het grote nieuworganiseren.nu event maakten we een bookazine boordevol ideeën voor een nieuwe wereld. Bestel het snel!Nieuw organiseren is hot. Overal springen lokale initiatieven uit de grond van actieve burgers, bevlogen wereldverbeteraars en enthousiaste ondernemers. Samen bouwen zij aan een nieuwe wereld, waarin volop gedeeld, samengewerkt en vernieuwd wordt.

Wat betekent deze ontwikkeling voor beleidsmakers, managers en professionals? Zijn zij in staat om deze beweging van onderop te omarmen en waar nodig te faciliteren? En zullen grote organisaties in deze vernieuwing mee kunnen?

In een veelkleurig en inspirerend bookazine worden de mooiste initiatieven uitgelicht en worden de trends die leiden tot deze ontwikkelingen geduid. Er wordt een stappenplan gepresenteerd hoe u uw organisatie kunt klaarstomen voor de toekomst en er worden tools aangereikt die leiden tot meer initiatieven van onderop. Het magazine staat boordevol met ideeën, visies en verhalen voor een nieuwe wereld.

Bestel het snel bij managementboek.nl, bol.com of vraag ernaar bij de boekhandel.