Het grote fröbelboek voor adviseurs

Het Grote Fröbelboek voor Adviseurs komt eraan

Het afgelopen jaar heb ik samen met Marijne Vos Het Grote Fröbelboek voor adviseurs gemaakt. Het is een bijzonder en speels boek geworden…


Speelruimte.

Ruimte om te spelen. 

Doe jij dat nog wel eens, spelen? En fröbelen? Of is je werk daar te serieus voor?

Lijd jij, of de mensen om je heen, soms aan terminale serieusheid? Daar is een remedie voor: ga lekker spelen! En fröbelen! En help in je rol als adviseur anderen om hun spelende IK weer terug te vinden. En om speelruimte te creëren in hun werk en organisatie. 

Daar gaat dit boek over. Als jij dat wil.

Want het is net als met magie of een schietgebedje doen: het werkt alleen als je je ervoor openstelt. Doe je dat niet, dan vind je dit misschien maar een raar boek. Verwarrend, absurd zelfs, zeker niet serieus.

Maar pas op: dit boek is bloedserieus. Het gaat namelijk wel ergens over. Het gaat over mensen die gevangen zitten in systemen, waardoor ze soms dingen doen waarvoor ze zich schamen of die ze eigenlijk niet willen. In de zorg, het onderwijs, bij de overheid of het bedrijfsleven.

De boodschap van dit boek, (te) kort samengevat: die systemen bestaan helemaal niet. Het zijn zelfgecreëerde illusies. Sprookjes. En als je dat eenmaal doorhebt, dan ga je het zien. Dan ervaar je opeens weer ruimte.

Ruimte om te spelen. 

Speelruimte.

Reserveer snel je exemplaar door onderstaand formulier in te vullen (of klik op deze link om naar het formulier te gaan).