Eerste Hulp bij Nieuw Organiseren

11215142_486806064825510_1766434798878281997_nIn mijn nieuwste boek, Eerste Hulp bij Nieuw Organiseren, geef ik praktische tips en trucs om nieuw te gaan organiseren. De belangrijkste: kijk wat je al doet aan nieuw organiseren, en probeer dit te versterken.

Dit staat er op de achterflap:

Net als de gemiddelde westerse mens zijn de meeste westerse organisaties niet echt fit. Ze bewegen te weinig, eten te veel en hebben geen duidelijk doel in het leven. Daardoor worden ze ingehaald door snelle internetjongens, in de steek gelaten door veeleisende klanten of komen ze in de problemen als de overheid de geldkraan dichtdraait.Heeft jouw organisatie ook gezondheidsklachten? Kies dan voor nieuw organiseren. Dat is niet de volgende hype, maar terug naar wat de bedoeling was: naar goede zorg, goed onderwijs, een goed product en een innige band met de klant.

In dit boek maak je kennis met radicale maar beproefde remedies voor nieuw organiseren. Ontdek voor wie of wat je het allemaal doet, en hoe je dat moet organiseren.

Nieuw organiseren helpt je om een nieuwe start te maken en je organisatie toekomstproof te maken. Profiteer van alle ideeën en voorbeelden in dit boek en bedenk vervolgens je eigen aanpak, want organiseren is een werkwoord.

Bestel het boek bij Managementboek.nl of bol.com