17 september: voorbij de hype

Buurtzorg, holacracy, Semco Style: nieuw organiseren lijkt inmiddels een regelrechte hype te zijn geworden. En sommige organisaties doeken hun zelfsturende teams al weer op.

Wat is er van waar(de)? En hoe vertaal je de principes achter nieuw organiseren naar je eigen organisatie?

Ben Kuiken, schrijver van boeken als De Laatste Manager en De Zinmakers en oprichter van het platform nieuworganiseren.nu, helpt je het kaf van het koren te scheiden. Tijdens een inter-actieve workshop onderzoek je de principes achter de mooiste voorbeelden van nieuw organiseren. Daarnaast ga je zelf aan de slag om deze principes te vertalen naar je eigen organisatie. Want organiseren is een werkwoord: het is iets wat je doet, en waar je ook nog eens moeite voor moet doen. Maar als je die moeite eenmaal neemt, ontdek je de meest creatieve kracht van mensen.

Wanneer?

Dinsdag 17 september, van 14.00 – 17.00 uur

Waar?

Utrecht

Voor wie is het?

Deze workshop is voor iedereen die nu eindelijk wel eens wil weten hoe het zit met nieuw organiseren, maar vooral ook de principes wil toepassen in de eigen organisatie. Hoe zorg je ervoor dat professionals weer de ruimte krijgen en nemen om hun vak goed uit te oefenen en hoe ondersteun je dat vanuit de organisatie? Wat doe je als het moeilijk wordt? En wat is jouw rol daarin, als directeur, manager, HR- of organisatieadviseur?

Wat levert het je op?

* begrip van de belangrijkste principes achter nieuw organiseren;

* leren van de fouten en slimme trucs van anderen;

* een strategie om met de taaie vraagstukken in je organisatie om te gaan (wat doe je als het moeilijk wordt?);

* minimaal 10 handige tips die je direct toe kunt passen in je eigen organisatie;

Investering

We vragen voor deze workshop een financiële bijdrage van € 150,- ex btw. Je ontvangt hiervoor na inschrijving een factuur.

Inschrijven

Inschrijven voor deze workshop gaat heel eenvoudig door een mailtje te sturen naar info@benkuiken.nl. Doe dit snel, want er is maar plaats voor maximaal 15 deelnemers.